A defilat acoperita de cateva fire de nisip in zonele intime. Imogen Anthony a uimit asistenta!

13

Nimeni nu se gandea ca va aparea pe un podium de moda aproape goala, asa ca mare le-a fost mirarea cand au vazut-o acoperita doar cu nisip in zonele intime ale corpului.

Modelul Imogen Anthony a avut in urma cu cateva zile cea mai indrazneata si mai exotica aparitie de pana acum pe un podium de moda. Invitata la un important eveniment de acest gen, blonda in varsta de 22 de ani a reusit sa-i lase pe toti cei prezenti la show-ul de moda cu gura cascata.

Iubita omului de televiziune Kyle Sandilands si-a etalat corpul perfect bronzat si tonifiat in toata splendoarea lui, fiind acoperita doar in zona intima si pe sani cu cateva fire de nisip, spre entuziasmul celor aflati in primul rand, ce au admirat-o din cap pana in picioare.

CITESTE SI 7 coafuri pentru noul sezon. Cum iti prinzi parul primavara aceasta ca sa fii in tendinte

Se pare totusi ca un astfel de corp nu se intretine atat de usor, avand in vedere eforturile la care isi supune aceasta organismul pentru a avea un look de milioane.

„Astazi pot sa mananc tot ce-mi iese in cale. Cu siguranta merit sa fac acest lucru, dupa doua saptamani in care nu m-am atins de carbohidrati.”, a fost mesajul vedetei, ce a insotit o selfie realizata de Imogen in culisele prezentarii de moda.