Lorde spune ca pozele ei nu vor fi editate niciodata in Photoshop

31

In timp ce majoritatea vedetelor de peste ocean insista ca micile lor defecte sa fie corectate cu ajutorul programelor de editare, Lorde a adoptat o atitudine indrazneata si sincera si le-a incurajat pe fanele ei sa isi accepte defectele.

Recent, cantareata in varsta de 17 ani a postat pe contul ei oficial de Twitter un mesaj datorita caruia este acum laudata de toata rpesa de peste ocean.

Mai exact, ea a gasit in presa doua portrete surprinse in timpul celui mai recent concert sustinut in strainatate: unul in care specialistii in Photoshop ii editasera cosurile si o facusera sa arate impecabil, si una naturala, in care problemele cu acneea erau vizibile.

Iata ce a scris Lorde dupa identificarea pozelor din presa: „Mi se pare curios. Am gasit doua poze de astazi. Una editata astfel incat tenul sa fie perfect, si una reala. Nu uitati ca imperfectiunile sunt OK”.

Incantate de faptul ca un star atat de voga la ora actuala le incurajeaza sa nu se rusineze de ele insale, fanele au laudat-o pe Lorde, la fel ca noi, de altfel. Tu ce parere ai?