Iulia Vantur s-a mutat cu celebrul Salman Khan in India

75

Iulia Vantur este „pe cai mari” in India! Romanca a inceput sa lucreze in industria filmului de la Bollywood, iar relatia cu Salman Khan este din ce in ce mai serioasa.

Salman Khan e considerat cel mai imprtant actor in India in ultimii 20 de aniIulia Vantur pare din ce in ce mai aproape de o oficilizare a relatiei pe care o are cu superstarul indian Salman Khan. Oficial, actorul este un burlac convins, insa lucrurile ar putea sa se schimbe in curand. Asta pentru ca Iulia este zi de zi alaturi de actor, ea locuind chiar intr-unul din apartamentele pe care acesta le detine pe malul Marii Arabiei.Acesta este blocul in care se afla apartamentul lui Salman Khan

Zilele trecute, Iulia a postat o fotografie pe contul ei de Facebook, facuta de la mare inaltime, in care se vede o mare agitata si un pod. In postare, Iulia vorbeste despre „o noua viata”. Privelistea este identica cu cea pe care Salman Khan o vede de la geamul apartamentului sau pe care-l detine in complexul „Sagar Resham” din Banstand Bandra. Fotografia postata de Iulia Vantur in urma cu cateva zileStarul bollywoodian si-a cumparat aici un apartament de peste 1000 de metri patrati, pe care l-a achizitionat acum cativa ani, cand a decis sa plece in sfarsit din casa parinteasca. Pana atunci, el a locuit cu parintii lui intr-o camaruta mica, in care a si copilarit.Acesta este podul fotografiat de Iulia, chiar in apropierea apartamentului lui Salman

Apartamentul lui Khan este un „triplex”, adica se intinde pe trei etaje, iar aici Iulia se poate bucura in liniste de o piscina privata, un lift care o duce direct in apartament.

Iulia si Salman au fost nedespartiti si toamna trecuta, cand indianul a venit sa filmeze la Sibiu. Atunci, blonda a locuit cu iubitul ei timp de o saptamana in aceeasi camera de hotel.