Doua vedete de top, date afara de la Antena 1. Uite ce s-a intamplat!

31

Forfota mare zilele acestea in trustul Intact.

Cei din conducerea postului au decis sa scoata rubrica Sport din cadrul jurnalelor “Observator”, renuntand definitiv la stirile de acest fel. Decizia vizeaza atat persoanalul care lucra in spatele camerelor de vederi, dar si pe cele doua prezentatoarele de la pupitrul stirilor sportive: Cristina Dochianu si Ani Plumb de la Observator.  Ani Plumb era prezentatoare la GSP TV si a jurnalelor de „Sport” de la „Observator”

“Redactia Sport de la “Observator” nu exista. Stirile care erau prezentate in cadrul jurnalelor Antenei 1 erau realizate de redactorii de la GSP TV. Cum GSP TV, canalul de sport al trustului Intact se va inchide si in locul lui va lua nastere Zu TV, cei care lucrau in acest departament vor ajunge pe drumuri. Printre ei se afla prezentatorele Cristina Dochianu si Ani Plumb, cea din urma tragand acum sperante sa i se faca o oferta in echipa Zu TV sau sa ajunga la Antena Stars. Ani Plumb se pare ca isi va gasi locul in echipa de la ZU TV

Cristina Dochianu, care intre timp s-a casatorit si a devenit doamna Fogarassy, se pare ca a gasit deja o portita. Am inteles ca a ajuns membru la Centrul National al Cinematografiei (CNC)”, ne-a declarat o persoana din interiorul trustului Intact.

Cristina Dochianu a prezentat ani la rand rubrica Sport de la „Observator”