Cristea a lasat-o pe Bianca si a fugit in Israel

103

Adrian Cristea a plecat in Israel si scapa de tot scandalul in care este implicat de la escapada amoroasa avuta la Paris cu Bianca! Jucatorul a primit o oferta de la un club puternic din Tara Sfanta si s-a dus sa isi negocieze contractul impreuna cu impresara lui, Anamaria Prodan!

Cristea se transfera in Israel

Dupa doua saptamani in care viata lui a fost luata la puricat, Adi Cristea s-a hotarat sa isi rezolve, totusi, lucrurile si pe plan profesional!

Ana Maria Prodan il va ajuta sa semneze un transfer banos “Adi se apuca de treaba si cum sezonul de transferuri este in toi, vrea sa stie si omu’ pe ce cale o sa apuce! La Steaua nu mai are loc, pentru ca Reghe nu il mai vede in echipa, asa ca, impresara lui, Ana Maria Prodan, a raspuns, ieri, pozitiv la o oferta tentanta venita pe adresa lui Adrian! Dupa o discutie avuta la telefon, Prodanca si Cristea au luat  hotararea sa plece impreuna la Tel Aviv ca sa stabileasca detaliile unui contract pe o perioada de un an!”, a spus un prieten de-al jucatorului pentru WOWbiz.ro!

El nu a vrut sa faca declaratii despre scandalul cu Mariana Rosca si nici despre relatia lui cu Bianca Dragusanu. „Nu este momentul potrivit”, a spus fotbalistul