Conchita Wurst s-a iubit la nebunie cu un roman! La asta nu te asteptai!

70

Conchita Wurst are legaturi nebanuite cu Romania! Transsexualul care a dat lovitura la Eurovision a avut bucurii la un homosexual autohton stabilit insa in Austria!

Barul „Rudiger” in care s-au cunoscutToata idila s-ar fi derulat in urma cu doi ani, iar Conchita a fost atrasa teribil de barbatul roman, care arata foarte bine. Povestea de dragoste a inceput intr-un club in care se intalneau gay din intreaga lume, “Rudiger” din Viena, iar pe atunci Wurst nu era deloc cunoscuta ca si cantareata. Ea interpreta doar din cand in cand melodii romantice pe scena improvizata din localul de noapte, iar iubitul o asculta fermecat de fiecare data. Din pacate, iubirea nu a tinut prea mult, pentru ca romanul vroia sa iasa cu mai multe persoane in acelasi timp si lucrul acesta a distrus-o sufleteste pe Conchita. Desi ii era greu, ea a renuntat la iubit si a ales o alta cale.

Naomy a confirmat intreaga povesteIdila dintre Conchita si gay-ul roman a fost dezvaluita de Naomy in exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Cantareata si-a amintit perfect momentul in care a aflat ca vedeta de la Eurovision se iubeste cu un roman. “La vremea respectiva nu am dat prea multa importanta! Am cunoscut-o pe Conchita in clubul “Rudiger”, unde am ajuns total intamplator, adusa de avocatul meu! Eu nu ma vad cu transsexuali, insa avocatul meu, un roman din Pitesti, stabilit de 20 de ani in Austria, cu care lucram ca sa il dau in judecata pe Bendeac, mi-a zis sa ma intalnesc cu el in acel club pentru ca vroia sa imi prezinte pe cineva. Asa am ajuns sa o cunosc pe Conchita si asa am aflat ca ea se iubeste cu un roman. Barbatul era din Piatra Neamt. Atunci, nu le-am dat importanta pentru ca ea nu era celebra, iar iubitul era roman de-al nostru si nu ma interesa pe mine viata lor personala”, a declarat Naomy pentru WOWbiz.ro.