Christina Aguilera creste vertiginos de la sarcina! Uite cum arata burtica ei intr-o rochie mulata!

61

Corpul fostei antrenoare de la „The Voice” a inceput sa se modifice, artista luand cateva kilograme in greutate de cand a anuntat ca este din nou gravida si pana in prezent.

Ea a marturisit ca de data aceasta are de gand sa isi monitorizeze atent fluctuatiile si sa nu lase sarcina sa ii afecteze din nou silueta.

Asa cum bine stiti, luna februarie are o insemnatate aparte in inima Christinei Aguilera, de vreme ce doua evenimente extrem de importante au avut loc in aceasta perioada.

Dupa ce si-a anuntat logodna cu Matt Rutler, cantareata a anuntat faptul ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil al sau si primul al cuplului pe care il formeaza de aproape trei ani de zile cu producatorul de film.

Recent, barbatul si artista au fost surprinsi de paparazzi la cumparaturi, cei doi viitori parinti cautand mobila pentru camera bebelusului lor.

La sesiunea de shopping, Christina a purtat o rochie mulata care i-a subliniat perfect burtica. Cantareata a decis sa nu se mai ascunda si le-a zambit chiar discret paparazzilor cand i-a observat, pentru ca mai apoi sa-si vada in continuare linistita de cumparaturi.