Ce fetita frumoasa are Andreea Banica! Mori de dragul ei!

75

In urma cu 5 ani, vedeta a ajuns mult mai devreme la spital din cauza ca s-a simtit rau in timpul noptii. Sub supravegherea atenta a medicilor, ea a nascut o fetita sanatoasa.

Micuta Maria Sofia a venit pe lume in zori, a cantarit 3,350 de kilograme si a avut 52 de centimetri, iar medicii i-au acordat nota 10 pe scorul Apgar. 5 ani mai tarziu, ea este domnisoara in toata regula si, din spusele Andreei, incearca sa ii calce pe urme.

„Ii place foarte mult sa danseze si incepe sa tipe (…) Le stie pe dansatoarele mele si tot imi spune “Mami, am vazut-o pe Iulia cum ridica piciorul. Uite asa!”si face si ea. Incearca sa imite”, a dezvaluit Andreea intr-un interviu exclusiv pentru perfecte.ro, unde a specificat ca nu si-ar dori ca pitica sa intre in showbiz.

„Daca ea isi va dori, eu o voi sprijini cu siguranata. Depinde de ce isi doreste ea sa faca. Nu o indemn, dar daca are calitati si talent, de ce nu?”, a mai spus Andreea, care, la 5 ani de la venirea pe lume a fetitei ei, i-a transmis pe Facebook un mesaj special.