Anca Badiu a plecat in America. Si-a luat si catelusa cu ea!

61

Anca Badiu e in America de la inceputul lunii decembrie! Cantareata a simtit nevoia unei schimbari, s-a apucat de inregistrat piese noi pentru ca vrea sa revina in forta pe piata muzicala, iar cu sanatatea e mult mai bine.

Cantareata a plecat cu catelusa ei, Bijou, pe care o ia cu ea peste tot, in America, in urma cu o luna si are de gand sa stea acolo cel putin un an. Anca a inceput deja sa inregistreze piese noi cu producatori de acolo si este extrem de multumita. Mai mult, ea si-a propus sa filmeze si un clip nou.Solista si-a luat catelusa cu ea

Sarbatorile le-a petrecut la sala, la shopping, si la munte unde a facut gratar cu prietenii. “De Craciun am facut la gratar, am fost si la munte. Ma simt foarte bine, si Bijou e in largul ei. De Revelion voi petrece, probabil, tot cu prietenii prietenei mele, cea care m-a invitat aici. Mi-e bine, sunt ok, merg la sala, ma plimb, fac shopping, inregistrez piese. Am inceput deja sa merg la studio, acum ca sunt sarbatorile o las mai moale, si dupa voi merge regulat”, ne-a spus Anca Badiu.